Stara Christina Aguilera

Viihdeuutiset

Uumama mikä tonttumama! Christina Aguilera keimailee kameralle

Ulkonäköpaineista painonsa vuoksi useasti median keskiöön joutunut laulaja Christina Aguilera on julkaissut jouluisia tonttukuvia Facebookiin. Povekas neitokainen on pukeutunut ihoa myötäilevään punapukuun ja keimailee kameralle kiusoittelevasti.

35-vuotias Christina Aguilera on julkaissut Facebookissa kaksi jouluista kuvaa. Toisessa otoksessa nainen esittää kilttiä tonttua ja toisessa hieman tuhmempaa. Molemmat kuvat ovat saaneet runsaasti tykkäyksiä faneilta, eikä vähintään siksi, että neitokaisen asu suorastaan nuolee hänen vartalonsa seksikkäitä linjoja.

Christina Aguilera on tunnettu upeasta äänestään ja viime vuosina myös The Voice -ohjelman tuomaristosta. Hän on myynyt maailmanlaajuisesti yli 50 miljoonaa albumia. Aguileralla on kaksi lasta.

Naughty 👄

Publié par Christina Aguilera sur jeudi 15 décembre 2016

NICE

Publié par Christina Aguilera sur jeudi 15 décembre 2016

Viihdeuutiset

Onko tässä tosiaan Christina Aguilera?! Poptähteä ei ole enää tunnistaa

Poptähti Christina Aguilera julkaisi Instagramissaan kuvia uudesta tyylistään. Neitokainen poseeraa kuvissa tummahiuksisena. Platinablondina tunnettu Aguilera on shokeerannut fanejaan tummilla hiuksillaan.

Jade’s been busy studying her lines. Can’t wait for #Nashville!

Kuva, jonka Christina Aguilera (@xtina) julkaisi

Tähtönen on esiintynyt viimeksi tummissa hiuksissa kymmenen vuotta sitten. Laulajatar on kertonut olevansa sitä mieltä, että blondit hiukset ovat enemmän hänen juttunsa. Monet epäilevät, että tähtösellä on uusissa kuvissa peruukki. Neitokainen nimittäin jakoi kuvat Nashville-televisiosarjan kulisseista.

Kuvien perusteella Aguilera oli valmistautunut rooliinsa sarjassa. Daily Mail -lehden mukaan on siis mahdollista, että uusi tyyli onkin vain sarjan stylistien käsialaa. Jää nähtäväksi kiintyykö Aguilera jälleen brunettiin hiustyylinsä ja muuttaa hiuksensa pysyvästi tummiksi.

Look at all that hair! Having lots of fun on the set of #Nashville. More to come!

Kuva, jonka Christina Aguilera (@xtina) julkaisi

Viihdeuutiset

Christina Aguilera halusi Playboy-malliksi – tarjottiin töitä webcam-stripparina

Popdiiva Christina Aguilera tunnetaan huikeasta lauluäänestään ja menestyksekkäästä urastaan. Taannoin toisen lapsensa synnyttäneen laulajattaren on myös paljastettu haaveilevan Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta.

Christina Aguileran mahdollinen esiintyminen Playboyn sivuilla on toistaiseksi epävarmaa, mutta nyt tähti on saanut työtarjouksen toiselta aikusiviihdeyritykseltä. Jasmin.com-sivusto tarjoaa tähdelle miljoonan dollarin sopimusta webcam-strippariksi ryhtymisestä, Splash-uutistoimiston haltuunsa saama kirje paljastaa.

Käytännössä tämä tarkoittaisi vaatteiden riisumista kameran edessä suorassa internet-lähetyksessä. Jasmin.comilla työskentelevän Jerry Jardenen mukaan Christina Aguilera voisi ansaita työllään lisäansioineen jopa 300.000 dollaria tunnissa, mutta työ velvoittaisi Christinaa esiintymään kameran edessä vähintään tunnin ajan päivässä 90 vuorokauden ajan.

Poptähden suostuminen aikuisviihdesivuston tarjoukseen vaikuttaa melko epätodennäköiseltä, mutta yrittänyttä ei laiteta. Yhtiö on lähettänyt samankaltaisia tarjouksia muun muassa Kendall Jennerille ja Iggy Azalealle.

Christina Aguilera palkkasi raskausaikana avukseen ravintoterapeutin, jotta hän pysyisi terveellisessä ruokavaliossa. Laulajattarella on entuudestaan kuusivuotias Max-poika. Christina synnytti 16. elokuuta tyttären, jonka isä on Matthew Rutler.