Johanna Tukiaiselle nauretaan ulkomailla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen kohublondi Johanna Tukiainen oli äskettäin otsikoissa rajujen rapujuhliensa merkeissä. Viinanhuuruisten bileiden emäntä on vuosien varrella noteerattu useita kertoja myös ulkomaisilla verkkosivustoilla.

Nyt Johanna Tukiainen on noteerattu amerikkalaisella verkkosivustolla, joka esittelee epäonnistuneiden kauneusleikkausten tuloksia. Tuksu on päässyt samalla nimekkääseen seuraan, sillä samalla sivulla poseeraavat muiden muassa Christina Aguilera ja Tori Spelling. Lisää vastaavia kuvia löytyy tästä linkistä. Tukiaisen noteerauksesta kertoi Suomessa ensimmäisenä Seiska.

Äskettäin Johanna otti kantaa Julia-siskonsa kirjoitukseen, ja kertoi masennuslääkkeiden voivan lihottaa jopa kymmeniä kiloja. Samalla Johanna totesi, että hän ei ole käyttänyt masennuslääkkeitä enää aikoihin. Samalla kohujulkkis kuitenkin kommentoi rauhoittavien lääkkeiden lievempiä vaikutuksia.

– Onneksi olen osannut olla erossa kyseisistä lääkkeistä nyt jo yli vuoden, pelkät rauhoittavat kuten diapam, ei lihota. Olen suorasanainen, mutta tämä on totuus, Johanna Tukiainen kirjoitti.

– Vaikka lääkkeet lopettaisikin, niin paino on vaikeaa saada alas, iän myötä myös aineenvaihdunta hidastuu, sekä geeneissäni tulee taipumus lihomiseen, julkkistähti jatkoi.