Hoito pieleen: 15 senttinen ankerias luikerteli penikseen

Ohhoh! · Stara.fi

Tuhannet suomalaiset ovat kokeilleet Aasian lomakohteissa hoitoa, jossa pienet kalat näykkivät kuollutta ihosolukkia jaloista. Kiinassa samaa hoitoa voi saada myös hieman suuremmassa muodossa, kun ankeriaat syövät niin ikään kuollutta ihosolukkoa.

Eräs turhankin innostunut asiakas, 56-vuotias Zhang Nan, on nyt saanut enemmän kuin tilasi, sillä hän päätti pulahtaa uimaan nälkäisiä ankeriaita sisältäneeseen altaaseen. Sieltä noustessaan mies tunsi yllättäen kovaa viiltävää kipua jalkovälissään ja huomasi erään pienistä ankeriaista tunkeutuneen syvälle hänen penikseensä.

– Yritin tarttua siihen ja vetää sen pois, mutta ankerias oli liian liukas pidettäväksi kiinni ja se katosi penikseni sisään, Zhang Nan kertoi.

Mies suuntasi kiireesti sairaalaan, jossa ankerias jouduttiin poistamaan kolme tuntia kestäneessä leikkauksessa. Sukuelimestä löydettiin leikkauksessa ankerias, joka oli peräti 15 senttiä pitkä. Löydettäessä se oli jo menettänyt henkensä. Lääkäreiden mukaan otuksen pieni koko ja liukkaus mahdollistivat erikoisen tapauksen.