Netissä kuohuttaneesta McDonald’s-pahoinpitelystä raju vankeustuomio

Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme huhtikuussa kuinka maailmalla kuohutti nettivideo, jossa nähtiin naisten raju riita McDonald’s ravintolassa Yhdysvalloissa. Kohua aiheutti lähinnä se, että ravintolan henkilökunta tyytyi katsomaan vierestä ja nauramaan rajulle pahoinpitelylle. Nyt asiassa on annettu tuomiot.

Kännykkävideo julkaistiin Worldstarhiphop.com -verkkosivustolla. Valkoihoisen transseksuaalin naisen pahoinpitelyä jatkui useiden minuuttien ajan, ja henkilökunta jopa neuvoi mustaihoisia pahoinpitelijöitä pakenemaan paikalta ajoissa. Yhdysvalloissa pohdittiin oliko uhrin ihonväri tapauksen motiivina. Eilen pahoinpitelystä syytetty 19-vuotias nainen sai pitkän vankeustuomion.

Marylandin tuomioistuin passitti naisen viideksi vuodeksi vankilaan, Baltimore Sun raportoi.