Suomen ensimmäiset Skyview-kuvat nyt verkossa

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet Staran lukijat ihastelivat keväällä jääkiekon MM-juhlista toteutettua Skyview-ilmapanoramaa Helsingin Kaupatorilta. Nyt samanlaisia ilmakuvia on julkaistu myös Tampereen kaupungista VirtualTampere.com -palvelussa, jossa kaupunkiin voi tutustua taivaalta käsin.

Tamperelaiset yritykset Flycam Oy ja JJ-Net Group Oy ovat innovoineet Skyview-ilmapanoramojen yhteyteen myös alueen merkittävimmät liikenne- ja uutisverkkopalvelut. VirtualTampereesta saa nopeasti yleiskuvan kaupungista.

Siirry VirtualTampere-palveluun tästä.

Käyttäjä voi ”lennellä” virtuaalisessa kaupungissa paikasta toiseen ja tarvittaessa tutustua kohteisiin lähemmin, informaatiota unohtamatta. Palvelu kulkee kätevästi matkailijan mukana myös Applen iPadissa.

VirtualTampere-palvelusta löytyvät työkalut, kuten paikallisliikenteen reittiopas, aikataulut esimerkiksi jääkiekko-otteluihin, lentoihin ja juniin sekä tuoreimmat tamperelaiset uutiset. Lisäksi palvelu hyödyntää useita Googlen tarjoamia sisältöpalveluita. Sisältöjä kehitetään parhaillaan myös lisää.

VirtualTampere on maailmanlaajuisesti ennennäkemätön tapa esitellä kokonainen kaupunki palveluineen ja nähtävyyksineen. VirtualTampereen kumppaneita ovat Tredea, Kauppakamari ja Pirkanmaan Yrittäjät. Tutustu Tampereeseen ja löydä kiinnostavia matkailukohteita tai uusia näkökulmia kotikaupunkiisi osoitteessa www.virtualtampere.com.