BB-Salar paljasti: ”Hakkasin porukkaa jo ala-asteella”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asustava BB-Salar on aiemmin tunnustanut olleensa koulukiusaaja, ja tänään hän kertoi muille asukkaille tekemisistään. Iranilaissyntyinen nuori mies paljasti olleensa todellinen kauhukakara jo lastentarhassa ja ala-asteella.

– Päiväkodin pihalla tunnustin mun rakkauden tytölle, ja se ei tykännyt musta. Mä vein sille voikukkia ja se käveli vaan ohi. Sit kun mentiin sisälle, niin se nauroi ja siks mä vedin sitä tukasta. Nappasin hiuksista ja pläts maihin, BB-Salar kertoi kokemuksistaan.

Tarhan jälkeen ala-asteella meno muuttui vain rajummaksi.

– Ala-asteella mä tykkäsin hakata porukkaa. Mä olin pieni, mutta mä huusin niin kovaa, että kaikki pelästyi. Olin pieni ja pippurinen. Esimerkiksi kun oli koulun joulujuhlat, niin viimeinen viikko oli harjoituksia siinä salissa.

– Aina kun opettaja lähti pois niin me vedettiin patja ja hypittiin siihen. Sit yks jätkä ei uskaltanut hypätä ja mä haukuin sen luuseriksi tyttöjen edessä. Sit se hyppäs ja sen käsi meni poikki, Salar naureskeli.

Vasta yläasteella Salar ymmärsi hieman rauhoittua, mutta siihen tarvittiin erikoinen uhkaus.

– Yläasteella mä pistin opettajan itkemään. Opettaja otti mut sit käytävään. Samppalinnan koulussa oli kaikki keharit ja sekopäät. Kehari tarkoittaa meillä päin sitä että on tyhmä. Opettaja sanoi mulle, että seuraavasta joudun Samppalinnan kouluun. Sit mä tajusin ja olin vähän kiltimmin.