Yleisradion hulvaton työpaikkailmoitus: ”Masokistinen web-kehittäjä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kuukausina suomalaisilla rekrytointimarkkinoilla on nähty muutamia massasta poikkeavia hauskoja työhakemuksia. Taannoin tamperelainen yritys haki töihin Teräsmiestä ja Tuhkimoa. Nyt vuorossa on Yleisradio.

Ylen ruotsinkielinen osasto on julkaissut Oikotie-palvelussa työpaikkailmoituksen, jossa hakijalle asetetut edellytykset ovat varsin erikoisia. Palvelukseen haetaan ”Maailman parasta masokistista web-kehittäjää”, joka inhoaa spagettia ja kiihottuu bugeista. Ilmoituksessa myönnetään, että yrityksen nykyiset web-palvelut saattavat aiheuttaa raivotautikohtauksen.

Katso hakemus tästä.

Yle kertoo tarjoavansa esimerkiksi palkkaa, 70-lukuisen sci-fi -arkkitehtuurin, legopalikoita ja käsittämättömän pitkät lomat sekä mahdollisuuden hengata erittäin hyvin hammashoidettujen julkkisten kanssa. Lisäksi tarjolla on tornin varjossa hehkuva Mordorin silmä. Hakijalla tulee olla parta ja todistaa se kuvalla. Tai vastaavasti piirtää tai photoshopata kuvaansa sellainen.