Yllättävä seksisessio BB-talossa – 14 vuotta ikäeroa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tällä tuotantokaudella nähty jo monia intiimejä kanssakäymisiä, kun edelliseltä tuotantokaudelta ne puuttuivat lähes tyystin. Nyt myös turkulainen BB-Salar ja häntä 14-vuotta vanhempi BB-Suvi ovat puuhastelleet yön pimeinä tunteina.

Ohjelman verkkosivujen mukaan viime yönä 20-vuotias Salar ja 34-vuotias Suvi päätyivät saman peiton alle, ja pian sen jälkeen peitto alkoi liikehtiä osoittaen että sen alla tapahtui jotain. Aiemmin illalla Suvi oli useaan otteeseen ilmoittanut asukkaille haluavansa kipeästi seksiä. Puuhastelun jälkeiset toimet osoittivat, että jotain peiton alla oli tosiaan tapahtunut.

Touhun rauhoituttua Salar nimittäin suuntasi kylpyhuoneeseen, jossa hän pesi kätensä harvinaisen hyvin. Pesulla käymisen jälkeen nuori mies vaihtoi vielä jalkaansa uudet puhtaat alushousut. Takaisin Suvin kainaloon Salar ei kuitenkaan enää mennyt.