BB-Salar valehteli vehtailustaan: ”Mitään ei tapahtunut”

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -talon asukkaat ovat viettäneet sunnuntaipäivää jokseenkin krapulaisissa tunnelmissa, sillä Isoveli järjesti heille eilen alkoholinhuuruiset grillibileet. Juomia runsaasti nauttinut BB-Janica intoutui kekkereiden tiimellyksessä puuhastelemaan BB-Salarin kanssa porealtaassa.

Varsin humalaan itsensä juonut BB-Janica on tunnustanut, ettei hän muista lainkaan vehtailleensa Salarin kanssa. Muut asukkaat kuitenkin kertoivat kaksikon pitäneen kunnon eroottisen show:n. BB-Stefan kommentoi aikaisemmin Janicalle kaksikon touhun näyttäneen lähinnä pornoelokuvalta. Myöhemmin päivällä BB-Salar kuitenkin kiisti mitään tapahtuneen hänen ja Janican välillä.

– Salar hei, anteeks se eilinen, BB-Janica sanoi Salarille viitaten heidän eiliseen eroottisen sessioonsa porealtaassa.

– Minä muistan kaiken ja ei mitään, ei mitään tapahtunut, BB-Salar puolestaan kommentoi Janicalle eilisen tapahtumia vakavalla naamalla.

BB-Salarin mukaan Janica oli tullut hänen syliinsä porealtaassa, mutta Salar oli nostanut kätensä pystyyn eikä kaksikon välillä ollut tapahtunut hänen mielestään mitään muuta. Todellisuudessa kaksikko muiden muassa suuteli sylikkäin intohimoisesti porealtaassa. Salar myös tunnusteli innokkaasti Janican muotoja sekä suuteli tämän rintoja.

Big Brother -talossa odotellaan parhaillaan tämäniltaista suoraa lähetystä, jonka aikana talosta häädetään ensimmäinen asukas. Häätöuhan alla ovat BB-Terhi, BB-Janica, BB-Oscar sekä BB-Annika.