Miehet veivät kuolleen ystävänsä bilettämään

Ohhoh! · Stara.fi

Monissa Hollywood-elokuvissa on nähty juonikuviona tilanne, jossa miehet vievät kuolleen ystävänsä vielä kerran juhlimaan. Nyt vastaava tilanne on ollut täyttä totta, sillä Yhdysvalloissa on paljastunut harvinaisen karmiva tapaus.

Jeffrey Jarrett -niminen mies kuoli viime kuussa 43-vuotiaana, ja hänen kuolinsyytään tutkitaan edelleen. Kuoleman jälkeen kaksi Jeffreyn ystävää olivat kantaneet ruumiin autoon ja suunnanneet kohti Denverin yöelämää. Siellä käymisen jälkeen kolmikko suuntasi vielä Auroraan toiseen baariin, kunnes baarikierroksen jälkeen he veivät ruumiin takaisin kotiin. Miehet olivat jotenkin saaneet nostettua 400 dollaria kuolleen ystävänsä pankkitililtä.

Mahdollisesti juuri elokuvien innoittaman tempauksensa jälkeen kaksi miestä on saanut rikossyytteet ja järkyttänyt uhrin perheen perinpohjin. Molempia syytetään ruumiin häpäisemisestä, identiteettivarkaudesta ja toisena henkilönä esiintymisestä. Toinen miehistä asui Jarrettin kanssa ja löysi tämän kotiin palattuaan kuolleena. Hän ei kuitenkaan soittanut viranomaisille, vaan päätti viedä ystävänsä viimeiselle baarikierrokselle, CBS Denver uutisoi.