Mies on pitänyt kättään ylhäällä 38 vuotta – katso kuvat

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Guinnessin ennätyskirja listaa vuosittain tuhansia erilaisia ennätyksiä, joista osa on suorastaan pähkähulluja. Intiassa on mies, joka pitäisi varmasti hallussaan viittaamisen maailmanennätystä, mikäli sellaisesta pidettäisiin kirjaa.

Mahant Amar Bharti Ji nosti oikean kätensä ylös vuonna 1973, eikä ole sittemmin sitä laskenut. Käsi on siten ollut yhtäjaksoisesti pystyssä jo 38 vuoden ajan. Katso kuvat tästä.

Tempaus on vaatinut valtavan määrän tahdonvoimaa, jota on kuitenkin tuonut se, että käsi on ylhäällä Shivan kunniaksi. Viittaamisella on siten uskonnollinen motiivi. Kymmenien vuosien aikana käsi on kuitenkin kärsinyt, sillä sen lihakset ovat surkaatuneet ja käsi on epämuodostunut. Samalla myös sormenkynnet ovat kasvaneet melkoisesti.