Tutkimus: Tupakoitsijat ovat huonompia seksikumppaneita: ”Pienemmät penikset”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Tupakointi on vähentynyt viime vuosina merkittävästi samalla kun sen maine trendikkäänä tapana on romahtanut. Tupakointia pidetäänkin nykyisin lähinnä huonosti menestyvien ja huonokuntoisten ihmisten tapana. Nyt asiasta on saatu mielenkiintoista tutkimustietoa.

Amerikkalainen tutkimus on nimittäin vahvistanut, että tupakoitsijat suoriutuvat muita heikommin myös seksissä. Tutkittavana oli 65 miestä, joiden seksuaalisia kykyjä testattiin kahdeksan viikon ajan ennen tupakoinnin lopettamista ja sen jälkeen.

Samalla vahvistui, että miesten mieskunto parantui merkittävästi tupakoinnin lopettamisen jälkeen. Tupakoimattomat miehet kiihottuivat herkemmin aikuisviihdettä katsoessaan ja kaiken lisäksi heidän peniksensä laajenivat enemmän kuin aiemmin tupakkaa polttaessaan.

Teasin yliopiston tutkimustulokset julkistettiin British Journal of Urology International -lehdessä. Lehdessä tutkimusjohtaja Christopher Harte kertoi, että vaikutus ei välttämättä ole täysin sama kaikilla miehillä, mutta tulokset osoittavat kuitenkin kiistattomasti tupakoinnin haitallisen vaikutuksen seksikykyihin.