Seksiä tihkuva televisiomainos järkyttää – puolialastonta naista ammutaan haulikolla – katso

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiomainosten taso vaihtelee Suomessa merkittävästi kansallisilla ja paikallisilla televisiokanavilla. Sama tilanne on myös muualla maailmassa, ja siltä onkin viime aikoina kantautunut suorastaan tragikoomisia televisiomainoksia.

Nyt verkossa ihmetyttää venäläinen televisiomainos, jossa markkinoidaan mitä ilmeisimmin mehua. Se tosin selviää vasta aivan loppumetreillä, sillä alkupuolisko tuntuu ennemminkin alusvaatteiden, haulikkojen, seksikaupan tai mansikoiden mainokselta.

Mainoksessa nähdään kuinka puolialaston kaunis nainen on mansikkavarkaissa ja saa peräänsä haulikolla ampuvan mummon. Suomen televisioruutuihin tällä mainoksella ei olisi mitään asiaa. Mainoksen sloganissa todetaan glamourin olevat tyhmille, mutta vitamiinien ihmisille.