BB-Ben järkyttyi paljastusvideosta – totuus paljastui

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon viime viikon mielenkiintoisin tapahtumasarja liittyi taloon muutamaksi päiväksi passitettuihin neljään sinkkunaiseen ja siihen mitä heidän kanssaan asustanut BB-Ben puuhasteli peiton alla.

Muiden seuraan palattuaan hän onnistui nimittäin huijaamaan, ettei mitään sellaista ollut tapahtunut. Hän meni härskeissä selityksissään kuitenkin niin pitkälle, että valehteli Isovelin huijaavan asukkaita tekaistuilla videoilla. Lopulta Amanda uskoi selitykset ja lämpeni jälleen miehen lähentelyille.

Nyt Isoveli on kuitenkin paljastanut Benin valehtelijaksi, sillä olohuoneeseen kerääntyneille asukkaille näytettiin videoita Benin intiimeistä puuhista talossa vierailleen sinkkunelikon kanssa. Samalla valheista jäi kiinni myös talon tuorein asukas BB-Veera, jonka kanssa Ben videoilla suutelee porealtaan lisäksi myös sängyssä.

Lue muiden asukkaiden reaktioista tästä!