BB-Salar tunnisti yhden ninjoista: ”Se oli mun kaveri!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan käynnissä valeviikkotehtävä, jossa ninjat ahdistelevat asukkaita. Asukkaiden tulee seurata ninjojen liikkeitä. Hetki sitten BB-Salar kertoi tunnistaneensa yhden ninjoista päästyään sen kanssa lähikontaktiin.

– Mä en oo ihan täysin varma, mut 99 prosentin varmuudella se oli mun kaveri. Mä tunnistin sen halauksesta. Me tehdään just tollanen halaus, että me halataan näin ja sit yhdellä kädellä puristetaan. Se puhui jotain japania, mut sit kun se halas mua ja lähti niin mä tajusin, Salar hehkutti.

Myös muut asukkaat saivat Salarin puheista lisää virtaa, sillä hekin elättelivät toiveita ystävien tapaamisesta BB-talossa.

– Mä voin valvoa tän viikkotehtävän. Onkohan siellä joku ninja, joka puhuu huonoa Suomea? BB-Suvi pohti.

Kaikki eivät olleet aivan samaa mieltä Salarin teoriasta.

– Mitä sun kaveri ajattelis tulla BB-taloon iltakymmeneltä ninja-asussa? BB-Janica ihmetteli.

– Kuka tahansa tulisi käymään BB-talossa, BB-Amanda totesi.

– Kyllä mä teen jekkuja, mutta jotain rajaa kuitenkin. En mä menis tuollaisia kertomaan kun viikkotehtävä vois kosahtaa, Salar vastasi huijausepäilyihin.

– Mä tunnistan mun kaverit niiden tisseistä, anteeksi vaan, BB-Tanja totesi.