Koulutyttö harrasti seksiä futisjoukkueen kanssa

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa on syntynyt kohu tapauksesta, jossa koululaistyttö on harrastanut seksiä jalkapallojoukkueen kanssa. Marylandissa sijaitsevan koulun tyttöoppilas päätyi sänkyyn ”noin kuuden” koulun futisjoukkueessa pelaavan nuorukaisen kanssa.

Asian tultua julki Kenwood High School -koulun viranomaiset hyllyttivät toistaiseksi koko joukkueen ja peruivat tulevat ottelut. Parhaillaan koulun johto tutkii tapausta ja sen taustoja. Tapaukseen liittyvien nuorten henkilöllisyyksiä ei ole paljastettu, televisiokanava WBALTV uutisoi.

Tämän hetken tietojen mukaan pojat ja tyttö harrastivat seksiä vapaasta tahdostaan, eli pakottamisesta ei ole ollut kyse. Koulun mukaan monet oppilaista tiesivät tapahtumista, mutta eivät ilmoittaneet tiedoistaan koulun johdolle. Koulun rehtori Paul Martin on lähettänyt oppilaiden vanhemmille kirjeen tapauksen johdosta.