Näin Thaimaassa: Rinnat läpsytellään timmeiksi – katso video

Ohhoh! · Stara.fi

Vaihtoehtoiset kauneudenhoidot ovat nostaneet viime vuosina huimasti suosiotaan ympäri maailmaa. Nyt Thaimaasta löytyy yksi erikoisimmista tapauksista, sillä siellä hallituskin on hyväksynyt rintojen ja takapuolen läpsyttelyn hoitokeinoksi.

Läpsyttelyllä tai taputtelulla on määrä saada rinnoista ja takapuolesta kiinteämpiä. Hoito ei suinkaan ole uutta, mutta tähän saakka sen toimivuutta ei ole virallisesti tunnustettu. Nyt asia on kuitenkin korjattu. Oheisella videolla nähdään miltä vaihtoehtoinen hoitomuoto käytännössä näyttää.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat