Lindsay Lohan heitettiin ulos julkkisjuhlista – kuokkavieraana sisään

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan tunnetaan railakkaasta ja tuhlaavasta elämäntyylistään. Päihdesekoilut ajoivatkin tähden taannoin vankilaan asti. Äskettäin kohukaunotar haastoi myös räppäri Pitbullin oikeuteen häneen kohdistuneen halventavan ja vihjailevan lyriikan vuoksi.

Viime viikolla kaunottaren uutisoitiin raivostuneen New Yorkin muotiviikoilla V-lehden kuvaajalle. Tähden kerrottiin muun muuassa heittäneen tämän päälle juomansa, koska ei halunnut olla kuvattavana.

Nyt blondattu Lindsay on joutunut jälleen negatiiviseen valoon kun hänet poistettiin julkkisjuhlista. Mean Girls -tähtinäyttelijän nimittäin kerrottiin kuokkineen muotisuunnittelija Marc Jacobsin järjestämiin jatkobileisiin Manhanttanilla. Female First -sivuston mukaan vartijat kuitenkin saivat tietää kutsumattomasta vieraasta ja pyysivät tätä poistumaan juhlista.

Kohukaunotar otti äskettäin nokkiinsa räppäri Pitbullin käyttäessä Lindsay Lohanin nimeä Give Me Everything -hittikappaleessa. Pitbull laulaa kappaleessaan “hustlers move aside, so i’m tiptoeing to keep flowing, i got it locked up like Lindsay Lohan”. Räppärin lyriikoiden rivien välistä voidaan ymmärtää sen viittaavan Lindsayn taannoisiin vankilareissuihin.