Miljardööri hakkasi toisen suorassa televisiolähetyksessä

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäjältä löytyy runsaasti oligarkkeja, jotka rahastivat valtavia rahasummia Venäjän valtion yksityistäessä yhtiöitään ja omaisuuttaan. Nyt kaksi heistä, Alexander Lebedev ja Sergei Polonsky, ovat tapelleet suorassa televisiolähetyksessä.

Britanniassa mediakonsernin rakentanut entinen KGB-agentti Lebedev ja kiinteistömoguli Polonsky osallistuivat sunnuntai-iltana NTV-kanavan keskusteluohjelmaan, jossa tunteet kuumenivat hieman liikaakin. Talouskriisistä keskustellessaan Polonsky ryhtyi syyttämään Lebedeviä, jolloin tämä sai tarpeekseen, nousi ylös ja antoi kollegalleen nyrkistä.

Polonsky lensi iskujen voimasta tuolineen studiokorokkeen taakse. Lebedev kirjoitti välikohtauksesta myöhemmin blogiinsa ja totesi Polonskyn käyttäytyneen aggressiivisesti ja uhkaavasti koko haastattelun ajan.