Perheenäiti sängyssä poikansa joukkuetoverien kanssa – vankila uhkaa

Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Yhdysvalloissa on noussut kohu tapauksesta, jossa koulutyttö harrasti seksiä ”noin kuuden” koulun urheilujoukkueen jäsenen kanssa. Nyt rapakon takana perheenäiti on joutumassa vankilaan vieteltyään poikansa joukkuetoverin.

44-vuotiasta Los Angelesin Orange Countyssä asuvaa naista syytetään seksistä alle 16-vuotiaan kanssa. Poliisin mukaan hänen epäillään vietelleen ja päätyneen sänkyyn poikansa jääkiekkojoukkueeseen kuuluvan nuorukaisen kanssa. Perheenäiti on pidätetty ja sittemmin päästetty odottamaan oikeudenkäyntiä 25.000 dollarin takuita vastaan, Los Angeles Times uutisoi.

Seksisuhde alkoi pojan ollessa alle 16-vuotias, mutta suhde jatkui useiden vuosien ajan. Näin ollen perheenäiti ja poika olivat suhteessa myös pojan tultua täysi-ikäiseksi. Poliisin mukaan tutkijat ovat löytäneet viitteitä myös kahdesta muusta uhrista. Naisen väitetään tarjonneen pojille juhlia ja alkoholia. Tapaus paljastui, kun ensimmäinen poika kertoi asiasta vanhemmilleen.