Teinipoika ampui ajankuluksi poliisiautoa – jopa loppuelämä vankilassa

Ohhoh! · Stara.fi

Kenellekään ei liene yllätys, että rikolliset edustavat lähes poikkeuksetta yhteiskunnan vähemmän fiksua kansanosaa. Nyt tällaisesta on saatu jälleen oivallinen esimerkki Yhdysvalloista, jossa tylsistynyt nuori mies keksi erikoista ajankulua.

18-vuotias jenginuori ei ole ensimmäinen ikäisensä, joka on tehnyt tyhmyyksiä halutessaan hieman toimintaa elämäänsä. Hän on kuitenkin niitä harvoja, jotka joutuvat pohtimaan kuningasideaansa jopa loppuelämänsä vankilan kaltereiden takana.

Minneapolisissa asuva nuorukainen oli tylsistynyt kotonaan, joten hän päätti ottaa pistoolin ja tähtäillä sillä autoja. Pian ohi ajoikin poliisiauto, jolloin nuori mies päätti kokeilla ampua sitä kohti. Autossa oli kaksi poliisia, jotka selvisivät vammoitta. Poliisi ei heti löytänyt tekijää, mutta myöhemmin kotietsinnän ja ballistisen tutkimuksen jälkeen syyllinen löytyi. Nyt teinipoika on saanut syytteen kahdesta poliisin murhayrityksestä.