Näkövammainen BB-Minna halutaan ulos talosta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on kisan alusta saakka asunut myös BB-Minna, joka on 20-vuotias joensuulainen sinkkunainen. Rauhallinen Minna erottuu asukkaista muiden muassa siten, että hän on näkövammainen. Neitokainen ei kuitenkaan ole sokea.

Minna on ollut kaikista talon asukkaista kaikkein vähiten esillä ja äänessä, sillä hän vetäytyy usein hieman taka-alalle. Parhaillaan talossa on käynnissä vale-viikkotehtävä, jossa asukkaiden pitää tehdä näköhavaintoja ninjoista. Minnasta ei siten ole kovin paljon apua juuri tämän tehtävän suorittamisessa. Eilen BB-Annika ja BB-Terhi keskustelivat aiheesta.

– Siitä ei ole mitään apua viikkotehtävässä, Annika valitteli.

Ensin Terhi puolusteli Minnaa, mutta hetken kuluttua hän totesi pitävänsä Minnaa sittenkin Big Brother -kilpailussa varteenotettavana kilpailijana. Siksi hän muuttikin yllättäen kantaansa.

– Mä alan pitää sitä tosi pahana kilpailijana. Mä haluisin sen pihalle täältä, Terhi totesi ohjelman verkkosivujen mukaan.