Televisioasentaja masturboi olohuoneessa asiakkaan nähden

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloista kantautuu usein tietoja erikoisista tapauksista, joissa esimerkiksi koulujen opettajat ovat syyllistyneet sopimattomuuksiin. Nyt rapakon takana kuohuttaa kuitenkin tapaus, jossa televisioon kaapelikanavia asentanut mies järkytti asiakkaan.

31-vuotias televisioasentaja saapui heinäkuun lopussa 24-vuotiaan naisen Sarasotassa Floridassa sijaitsevaan kotiin asentamaan kaapelikanavat näkyviin. Shortseihin pukeutunut asentaja ryhtyi kuitenkin töidensä lomassa koskettelemaan itseään epäasiallisesti jalkovälistä. Kyse ei ollut pienestä korjaavasta liikkeestä, vaan jalkovälissä tapahtui enemmänkin.

Lopulta asentaja otti sukupuolielimensä kokonaan esiin ja ryhtyi masturboimaan asiakkaan nähden. Nainen ilmoitti tapauksesta poliisille, joka paikallisti miehen ja pidätti hänet myöhemmin. Mies on nyt saanut syytteen siveettömyydestä, paikallinen televisiokanava WWSB-TV uutisoi.