BB-Salar välikohtauksesta: ”Ei eläintenkään naamalle pieraista”

Big Brother · Stara.fi

BB-Salar aiheutti eilen vakavan välikohtauksen, jossa nyrkkitappelu näytti olevan vain sekuntien päässä. Tilanne alkoi, kun BB-Sebastian päästi kaasua Salarin vieressä tämän istuessa olohuoneen sohvalla.

Itsekin lukemattomia käytännön piloja talossa järjestellyt Salar ei pitänyt Sebastianin tempausta hauskana, vaan sen sijaan raivostui siitä. Hän ilmoitti muille asukkaille kuinka he näkevät seuraavaksi kuinka hän itse lentää ulos BB-talosta. Tilanne saatiin rauhoitettua viime hetkellä ennen kuin se olisi muuttunut käsirysyksi.

– Kattokaa tarkkaan. Kattokaa nyt oikeesti tarkkaan. Mä lennän oikeesti BB:stä vi**uun. Mä heitän sut naamalle maahan. Mä sanoin sulle että älä v**tu tee semmoista, BB-Salar raivosi Sebastianille.

Aikaisempina vuosina vastaavista välikohtauksista asukkaita on poistettu talosta. Nyt ohjelman fanit odottavatkin Isovelin pitävän kiinni talon säännöistä ja poistavan Salarin BB-talosta uhkaavan ja väkivaltaisen käytöksen takia. Salarin rauhoituttua Mikael meni tiedustelemaan makuuhuoneeseen nuoren turkulaisen vointia.

– Ei eläintenkään naamalle pieraista. Jos sulla on koira, niin meeksä sun koiran viereen pieraisemaan? Sebastian kertoi että se tekee sen ja mä sanoin, että se ei voi tehdä sitä. Mun naaman eteen ei tulla pieraisemaan. Ei tulla, Salar totesi Mikaelille yhä suuttuneena.

Samaan aikaan tapahtunutta puitiin myös olohuoneessa. BB-Sebastian otti tilanteen rauhallisemmin kuin muut asukkaat.

– Ehkä se kaveri vaan hakee itteään. Sen takia sen sit piti… Sebastian kommentoi Janicalle.

Loppuillasta tuli vielä ristiriitaa siitä, että oli Salarin vuoro valvoa valeviikkotehtävässä, mutta hän ei suostunut tulemaan olohuoneeseen niin kauan kuin Sebastian oli siellä. Sebastian ei puolestaan halunnut mennä makuuhuoneeseen, koska häntä ei väsyttänyt.