BB-Salar ei kadu riehumistaan: ”Ei ne välttämättä poista heti”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin eilen uhkaava välikohtaus, jossa BB-Salar uhkasi pahoinpidellä hänen vieressään pieraisseen Sebastianin. Salar on käyttäytynyt epäasiallisesti ja uhkaavasti jo lukuisia kertoja, mutta eilisen illan tapaus järkytti myös muut asukkaat.

Salar ei illan mittaan halunnut myöskään sopia tapahtunutta Sebastianin kanssa, vaan pysytteli etäällä miehestä. Raivokohtauksensa aikaan Salar ilmoitti muille asukkaille, että seuraavaksi he näkevät kuinka hän lentää ulos Big Brotherista. Isovelin ratkaisua Salar odotti vielä yölläkin, kun hän keskusteli aiheesta Minnan ja Veeran kanssa.

– Se voi tapahtua ihan koska vaan. Ei ne välttämättä poista heti, Salar totesi.

Kolmen jälkeen yöllä Salar suostui viimein keskustelemaan asiasta Sebastianin kanssa. Hän pahoitteli tapahtunutta, mutta ei suostunut katumaan sitä.

– Mä oon pahoillani mun käytöksestä. Se ei tule toistumaan. Mä olisin ehkä ottanut sut kiinni, mutta en olisi lyönyt. Sit se penkki lensi kun mä siirsin sitä. Tilannetta pahensi se, että kaikki nauroi kun ne ei ymmärtänyt että oon tosissani, Salar selitteli.

– Jos tää oli nyt tässä, niin ei mua haittaa. En kadu sitä. Se tuli tehtyä mikä tuli tehtyä, enkä kadu sitä.

BB-Veera kertoi toivovansa, ettei Salaria poisteta talosta. Seinäruusuksi haukuttu BB-Minna puolestaan totesi pysyvänsä talossa kunhan olisi hissukseen. Asukkaiden keskuudessa on kuitenkin virinnyt viime päivinä halu päästä Minnasta eroon osittain juuri siksi, että hän ei ole kovin aktiivinen talossa.