BB-Salar solvasi Suvia: ”Sä tarviit hoitoo”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa nähtiin eilen uhkaava välikohtaus, jossa BB-Salar uhkasi pahoinpidellä hänen vieressään pieraisseen Sebastianin. Salar on käyttäytynyt epäasiallisesti ja uhkaavasti jo lukuisia kertoja, mutta eilisen illan tapaus järkytti myös muut asukkaat.

Tänään Salar myönsi asukkaille, että hänellä on ollut vaikeaa talossa pari päivää. Turkulaispoika on viettänyt talossa myös intiimejä hetkiä 34-vuotiaan BB-Suvin kanssa. Sittemmin Salar on ottanut yhteen Suvin kanssa useaan otteeseen.

Tänään päivällä Salar solvasi Suvia talon keittiössä. Hän muun muuassa kertoi naiselle, että tämä tarvitsee hoitoa. Suvi ei kuitenkaan näyttänyt olevan moksiskaan solvaajan kommenteista ja naureskeli tilanteelle.

– Suvi, sä tarviit hoitoo. Oikeesti, sul on pari johtoo päässä ihan päin h*lvettiä, BB-Salar sanoi naisasukkaalle.

– Anteeks vaan, mut ajatteleksä et sulla on kaikki ninjat kolossa? Suvi heitti takaisin rämäpäiselle Salarille.

– Mulla on asiat paremmin kun sulla. Mulla on meinaa pääkoppa kunnossa. Sun taas täytyy kutsua sähkömies korjaamaan ne sun johdot, Salar latasi viimeisen kommentin ja Suvi poistui paikalta.

Tänään tuottaja Mikko Räisänen kommentoi Salarin poistovaatimuksia väkivaltaisen käytöksen takia ohjelman verkkosivuilla. Hänen mukaansa ei ole aihetta poistaa asukasta talosta, vaikka Salar heitti tuolin ja uhkasi pahoinpidellä toisen asukkaan. Ohjelman fanit ovat kuitenkin olleet tuottajan kanssa eri mieltä.