BB-tuottaja kommentoi Salarin poistovaatimuksia – tyrmää katsojien vaatimukset

Big Brother · Stara.fi

Eilen myöhäisillassa Big Brother -fanit saivat todistaa suorassa nettilähetyksessä kuinka BB-Salar oli pahoinpidellä asukkaista Sebastianin. Jo uhkaavan tilanteen aikana Salar epäily joutuvansa ulos talosta, ja samaa vaativat myös ohjelman fanit.

Tänään tuottaja Mikko Räisänen kommentoi Salarin poistovaatimuksia ohjelman verkkosivuilla. Hänen mukaansa ei ole aihetta poistaa asukasta talosta, vaikka Salar heitti tuolin ja uhkasi pahoinpidellä toisen asukkaan.

– Salar ei loukannut Sebastianin fyysistä koskemattomuutta ja näin ollen väkivalta-sääntökohtaa ei ole rikottu, Mikko Räisänen kertoi.

Ohjelman fanit ovat olleet tuottajan kanssa eri mieltä. Taannoin esimerkiksi BB-Niko Saarinen poistettiin talosta sen jälkeen, kun hän oli heittänyt viinilasin maahan toisen asukkaan eteen. BB-Salar on käyttäytynyt talossa jo useita kertoja uhkaavasti muita asukkaita kohtaan. Viime yönä hän ja Sebastian sopivat viimein riitansa, mutta Salar totesi ettei kuitenkaan kadu mitään.