Ystävät käyttävät Maggie Gyllenhaalin dildoja

Ohhoh! · Neea Jokinen

Suosittu amerikkalaisnäyttelijä Maggie Gyllenhaal ei ole lukuisista elokuvarooleistaan huolimatta juuri paistatellut viihdelehtien palstoilla, vaan hän on keskittynyt pääasiassa työntekoon ja jättänyt juhlimisen ja Hollywoodin pintaliidon vähemmälle.

Maggie Gyllenhaal on kuitenkin nähty urallaan valkokankaalla rohkeissakin rooleissa ja esittelemässä paljasta pintaa myös alastomana. Nyt kaunotar kertoi viehättyneensä Hysteria-elokuvansa kuvauksissa dildoista. Elokuva nimittäin kertoo tuon seksilelun keksinnöstä.

– Minulla on nyt upea dildokokoelma. Olen lainannut niitä myös ystävilleni. He lainaavat niitä noin puolen vuoden ajan kerrallaan, Gyllenhaal kertoi elokuvansa lehdistötilaisuudessa The Guardian -sivuston mukaan.

Näyttelijätär kertoi kiinnostuneensa Hysteria-elokuvasta, koska hän halusi tietää miten dildo on keksitty. Hän myönsi myös olevansa kiinnostunut naisten seksuaalisuudesta. Elokuvassa nähdään myös Felicity Jones, Hugh Dancy ja Rupert Everett.

33-vuotias Maggie Gyllenhaal varttui menestyksekkäässä taiteilijaperheessä, ja hän itse aloitti näyttelijäuransa jo 15-vuotiaana teinityttönä. Maggien ensimmäinen rooli nähtiin tuolloin hänen isänsä ohjaamassa Waterland-elokuvassa. Maggie Gyllenhaal on naimisissa näyttelijä Peter Sarsgaardin kanssa ja pariskunnalla on yksi lapsi. Vuonna 2010 Gyllenhaal nähdään ainakin Nanny McPhee -elokuvassa.