Kuolleen Michael Jacksonin lääkäri ensihoitajille: ”Hän on aivan kunnossa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kesäkuussa tuli kuluneeksi kaksi vuotta poptähti Michael Jacksonin kuolemasta. Supertähden henkilökohtainen lääkäri Conrad Murray on syytettynä hoidokkinsa kuolemasta, mutta oikeudenkäynti jatkuu edelleen. Jackson kuoli Propofol-lääkkeen yliannostukseen.

Nyt oikeudenkäynnissä on tullut esille erikoinen väite. Ensihoitaja Richard Senneff nimittäin väitti tähden lääkärin sanoneen hänelle kuolleen Michael Jacksonin edessä ”hän on aivan kunnossa”. Senneff oli ensimmäinen ensihoitaja, joka näki menehtyneen supertähden.

– Hän on aivan kunnossa ja ei ole mitään hätää. Michael harjoitteli koko yön, joten minä vain hoidan hänen nestehukkaansa, lääkäri Conrad Murrayn väitettiin sanoneen ensihoitajalle Daily Mirror -lehden saamien oikeuden asiakirjojen mukaan.

Senneff väitti myös tähden henkilääkärin valehdelleen Jacksonin lääkityksestä. Ensihoitaja oli kysynyt elottoman supertähden edessä Murraylta, onko Jacksonille annettu jotain lääkettä. Murray väitti ettei ole, vaikka myöhemmin selvisi hänen antaneen laulajalle Lorazepam-unilääkettä.

TMZ-julkaisun haltuunsa saamien asiakirjojen mukaan Murray totesi Jacksonin kuitenkin ottaneen tappavan annoksen Propofol-lääkettä hänen tietämättään ja on siksi kokonaan yksin vastuussa kuolemasta. Jo aiemmin on kuitenkin todettu, että Propofol-lääkettä ei olisi saanut edes olla Jacksonin asunnolla, koska sen käyttö sairaaloiden ulkopuolella on kielletty. Ambulanssin saapuessa tähden kotiin lääkäri ei maininnut antaneensa Jacksonille Propofolia.