Tilanne karkasi käsistä: ”Väkivaltainen BB-Salar poistettava talosta” – katso video

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta poistettiin takavuosina BB-Niko Saarinen, kun tämä heitti suutuspäissään viinilasin maahan toisen kilpailijan eteen. Tällä kaudella vastaavaan tilanteeseen on jouduttu jo kahdesti. Tämän illan tapahtumien jälkeen eräälle asukkaalle vaaditaan parhaillaan välittömästi lähtöpasseja.

BB-Salar on tähän mennessä haastanut lukemattomia kertoja riitaa muiden asukkaiden kanssa. Erityisesti Suvin ja Sebastianin kanssa toistuvasti yhteen ottanut iranilaissyntyinen turkulainen ajautui tänään illalla vakavaan yhteenottoon Sebastianin kanssa. Raivostunut Salar uhkasi nimittäin pahoinpidellä kanssa-asukkaansa ja ”muokata naamaa”. Tilanne oli erittäin uhkaava niin katsojien kuin asukkaidenkin mielestä.

– Kattokaa tarkkaan. Kattokaa nyt oikeesti tarkkaan. Mä lennän oikeesti BB:stä vi**uun. Mä heitän sut naamalle maahan. Mä sanoin sulle että älä v**tu tee semmoista, BB-Salar raivosi.

Katso video välikohtauksesta tästä.

Syynä raivokohtaukseen oli Sebastianin kaasupäästö hänen suuntaansa. Mikäli aikaisempien vuosien säännöt ovat edelleen voimassa, tulee Salar poistaa talosta. Keskustelupalstoilla vaaditaankin parhaillaan Salarin poistamista talosta. Eilisen aikana Salar raivostui myös Suville, joka totesi miehen suuttuvan itseensä kohdistuvasta kritiikistä, vaikka mies itse kritisoi koko ajan muita. Välikohtauksen jälkeen Suvi meni makuuhuoneeseen keskustelemaan Salarin kanssa, mutta mies ei muuttanut omaksumaansa linjaa.