BB-Salar rangaistuksestaan: ”Tää menee nyt liian pitkälle!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon turkulainen häirikköasukas BB-Salar sai tänään viimein ansionsa mukaan toistuvien tahallisten sääntörikkomusten johdosta. Asukkaita alituisesti haukkuva ja riitaakin haastava nuori mies joutuu nimittäin mahdollisesti sunnuntaina ulos talosta.

Isoveli rankaisi Salaria sillä, että hän joutui suoraan häätöäänestykseen. Näin ollen ohjelman katsojat saavat päättää poistetaanko nuori mies talosta. Rangaistuksen johdosta hän ei saanut osallistua nimeämiseen eikä oljenkorsi-kilpailuun. Kisan voittaja ei myöskään voinut poistaa Salaria äänestyksestä. Mies itse pitää rangaistustaan ylimitoitettuna.

– Tottakai mä haluaisin jäädä tänne. Eniten v**uttaa se, että tää menee nyt liian pitkälle tää juttu, kun mä en saanut osallistua tuohon (oljenkorsikilpailuun) ollenkaan. Tää meni liian plitkälle, BB-Salar kritisoi rangaistustaan.

– Mieluummin mä lähden täältä nyt, kun olisin täällä seitsemän viikkoa turhaan. Mulla on ulkomaailmassa kavereita… Homman nimi on se, että jos ulkomaailmassa ei musta tykätä… Nyt mä näen sunnuntaina, että onko mulla järkeä jäädä tänne, turkulainen pohti ääneen.