BB-Salarille raju rangaistus – katsojat päättävät poistamisesta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asustava BB-Salar on aiheuttanut asukkaille runsaasti ongelmia törkeällä käytöksellään. Koulukiusaajaksi avoimesti tunnustautuva turkulainen on tähän saakka saanut sikailla talossa tuotannon siihen puuttumatta.

Äskettäin BB-Salar sai raivokohtauksen ja oli pahoinpidellä Sebastianin, ja vain hetkeä aiemmin hän oli kehottanut miestä tappamaan itsensä. Samassa yhteydessä Salar viskasi mikrofoninsa seinään. Isoveli ei kuitenkaan suostunut poistamaan häirikköä talosta väkivaltaisuuden perusteella.

Nyt Isoveli on ilmoittanut ohjelman verkkosivuilla, että Salar saa viimein rangaistuksen jatkuvista sääntörikkomuksistaan. Rangaistukseksi toiminnastaan mies passitettiin suoraan häätöäänestykseen. Näin ollen katsojat saavat nyt äänestyksellä päättää tuleeko asukas poistaa BB-talosta.