Pikkulapset hakkaavat toisiaan kehässä – katso kohuvideo

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Vapaaottelut ja wrestling ovat suosittuja yleisölajeja, mutta niissä aikuiset ammattilaiset nuijivat toisiaan. Nyt Britanniassa järkyttää paljastusvideo, jossa pikkupojat hakkaavat toisiaan kehässä aikuisten katsoessa ja hurratessa.

Netissä parhaillaan leviävällä videolla jopa kahdeksanvuotiaat pikkupojat ottavat toisistaan mittaa häkkitappelussa Prestonin kaupungissa. Lapsilla ei ole asianmukaisia suojia edes päässään ja yksi pojista näyttää itkevän. Myös ensihoitaja joutuu käymään kehässä tarkistamassa poikien tilan.

Tilaisuuden järjestänyt lajin vapaaottelun ammattilainen Steven Nightingale kehui The Sun -lehdelle tapahtumaa onnistuneeksi. Hänen mukaansa ottelemaan pääsevät jopa viisivuotiaat lapset.