Eliza Doolittle jätti rintaliivit kotiin – ei olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilaulaja Eliza Doolittle joutui maaliskuussa perumaan odotetun Suomen konserttinsa viime hetkellä, kun hänelle ilmaantui tärkeämpiä markkinointitilaisuuksia muualla Euroopassa. Nyt neitokainen on kuvattu juhlimassa erittäin niukassa asussa.

Eliza ikuistettiin saapumassa Vivienne Westwoodin muotinäytökseen Lontoossa. Laulaja olisi itse voinut pukeutua hieman peittävämminkin, sillä rintaliivinsä kotiin jättäneen Elizan ylävartalosta paljastui suurin osa, eikä tulos ollut kovinkaan tyylikäs.

23-vuotias Eliza Doolittle nousi jo ensimmäisellä albumillaan suureen suosioon ja hittilistoille ympäri maailmaa. Stara soitti neitokaiselle viime viikolla ja tiedusteli hänen kuulumisiaan ennen Suomen vierailua. Kyseessä olisi ollut jo toinen vierailu, sillä Eliza käväisi viime vuonna keikalla Helsingissä.

– Se oli hieno vierailu. Olimme Suomessa vain päivän, mutta oli todella mukana käydä siellä ja viettää siellä hieman aikaa. Muistan erityisesti sen, että siellä oli todella kylmä. Kaikki olivat todella mukavia, joten minä viihdyin hyvin, Eliza Doolittle kertoi Staralle.

Lue poptähden haastattelu tästä.