Itsekäs BB-Salar avasi Pandoran lippaan – asukkaat kärsivät

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa BB-Salar kertoi hetki sitten asukkaille, että hän on joutunut ensimmäisenä asukkaana avaamaan päiväkirjahuoneessa olevan Pandoran lippaan. Talon häirikköasukas joutui valitsemaan hyvää joko itselleen tai muille.

– Nyt on tosi kyseessä oikeesti. Nyt on ollut äänestys meneillään, että ketä meistä saa avata Pandoran lippaan. Katsojat äänestivät mut. Mä avasin sen, ja siellä oli kaksi kirjekuorta. Toisessa oli ”hyvää minulle ja pahaa muille” ja sit toisessa ”hyvää muille ja pahaa minulle”. Mä mietin sitä tosi kauan, Salar kertoi.

– Mun piti valita toinen ja mä oon häätöäänestyksessä. Mulla oli todella vaikeaa ja mä olin itsekäs ja otin hyvää minulle. Mä oon pahoillani että valitsin ”hyvää minulle”, mutta halusin sen. Joku voi olla sitä mieltä että mä tein väärin, mutta mä haluan kokea kaiken mitä tarjotaan.

– Seuraamukset oli, että tästä lähtien te saatte nauttia vaan vettä ja näkkileipää ja sit te yövytte kaikki lisähuoneen lattialla. Mä sain huippuillallisen viineineen. Mä sain valita seuralaisen. Mä valitsin seurakseni Minnan, koska mä en halua että Minna joutuu syömään näkkileipää.

Samalla Isoveli kuulutti, että päiväunikielto on voimassa.