Albiino-orava ihastui peilikuvaansa – katso hellyttävät kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläinmaailmasta löytyy jonkin verran albiinoja, jotka joutuvat poikkeavan värityksensä johdosta usein pesueensa tai laumansa hylkäämiksi. Nyt Britanniassa on löytynyt täysin valkoinen albiino-orava, joka on nähnyt ensimmäistä kertaa peilin.

Albiino-orava otettiin kiinni luonnosta ja siirrettään myöhemmin luonnonpuistoon. Asiasta uutisoineen Daily Mail -lehden mukaan muut oravat olivat hyökänneet sen kimppuun ja todennäköisesti pienokainen olisi lopulta kuollut.

Nyt Snow White -nimen saanut orava on kuitenkin turvassa. Samalla se näki ensimmäistä kertaa itsensä peilistä. Verisenä hoitoon tuotu orava toipui jo kolmessa päivässä jalkeille, ja siitä saakka se on osoittanut runsaasti mielenkiintoa peilikuvaansa kohtaan. Katso kuvat tästä.

– Laitoimme sen suurempaan häkkiin ja vaihdoimme sille suuremman peilin. Se rakastaa katsella omaa kuvaansa peilistä, Caragh Hunter kertoi lehdelle.