BB-Minnan vastustus kasvaa: ”Ei tuo mitään lisäarvoa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa BB-Salar joutui eilen avaamaan tuotantokauden ensimmäisen Pandoran lippaan. Sen jälkeen hän sai valita halusiko hyvää itselleen vai muille asukkaille. Mies valitsi itsensä ja päätyi syömään luksusillallisen yhdessä Minnan kanssa.

Tuorein käänne nosti jälleen keskusteluun näkövammaisen Minnan aseman talossa, sillä monien mielestä hän saa perusteettomasti erioikeuksia. Aiemmin asukkaat ovat jo todenneet, että Minnasta ei ole hyötyä esimerkiksi viikkotehtävissä. Nyt BB-Annika ja BB-Terhi ruotivat neitokaisen tilannetta.

– Kaikkein eniten mua ihmetyttää toi Minna. Se on vaan ihminen, joka ei mun mielestä tuo taloon mitään ns. lisäarvoo, Annika totesi ohjelman verkkosivujen mukaan.

Lisäksi Annikaa korpesi erityisesti se, että asukkaat paapovat Minnaa näkövammaisuuden takia. Terhi oli samaa mieltä ja hänen mielestään neitokaista tulisi kohdella tasavertaisena muiden kanssa. Molemmat myös totesivat Minnan syövän suuria määriä ruokaa.