Tappoi miehensä – ilmoittautui Facebookissa sinkuksi

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa on selvinnyt erikoinen tapaus, jossa nainen oli surmannut aviomiehensä. 40-vuotias nainen on nyt pidätetty. Poliisin mukaan nainen oli ampunut miehensä riidan jälkeen ja haudannut ruumiin sikojen karsinaan.

Floridan Melbournessa tapahtuneen surmatyön jälkeen nainen julkaisi Facebook-yhteisöpalvelussa viestin, jonka mukaan hänen miehensä oli jättänyt hänet. Nainen kertoi olevansa onnellinen siitä että oli jälleen sinkku. Hän totesi vielä, että aviomies oli löytänyt uuden naisen ja muuttanut tämän kanssa yhteen, Florida Today uutisoi.

Poliisin mukaan rikos alkoi selvitä, kun viranomaisille annettiin asiasta nimetön vihje. Naapurit olivat aiemminkin huomanneet pariskunnan rajut välienselvittelyt sekä aviomiehen uskottomuuden ja huumeidenkäytön.