Anne ahtautui tiukkaan korsettiin – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Anne Hathawayn ura on ollut viime aikoina noususuunnassa. Hänet valittiin esimerkiksi Batman-elokuvan jatko-osaan kissanaisen rooliin. Lahjakas näyttelijä esiintyi taannoin myös kymmenille miljoonille televisiokatsojille Oscar-gaalan juontajana.

Pari viikkoa sitten näyttelijäkaunotar kuvattiin taistelemassa veitsimiehen kanssa The Dark Knight Rises -elokuvansa kuvauksissa. Nyt Anne on ahtautunut tiukkaan korsettiin valokuvaussession merkeissä.

28-vuotias Hathaway kertoi taannoin kasvissyöjänä olemisen tuottaneen hänelle ongelmia Britannian-vierailuillaan. Näyttelijätär kertoi käyneensä Britanniassa ensimmäisen kerran 19-vuotiaana kuvaamassa elokuvaa. Hän kertoi ettei siihen aikaan maassa otettu tarpeeksi huomioon kasvissyöjiä. Hathaway kertoi kuitenkin olevansa nyt tyytyväisempi maan ruokakulttuuriin kuin kymmenen vuotta sitten.