BB-Sebastian kärsii edelleen Facebook-tempauksestaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään kaipailtu bileitä, ja samalla asukkaat ovat keskustelleet herkuista ja alkoholista. BB-Sebastian paljasti erikoisen Facebook-tempauksensa, joka johti pitkään ja edelleen voimassa olevaan karkkilakkoon.

– Mä lupasin Facebookissa olla syömättä karkkia niin monta viikkoa kuin ihmisiä tykkää mun tilasta. Siitä tuli puolitoista vuotta. Mitä se nyt on kun vuodessa on 54 eikun 52 viikkoa. Jotain 80 viikkoa. Minä onneton jouduin nyt olemaan 1,5 vuotta ilman karkkia. Se tulee ihan näillä näppäimillä täyteen, Sebastian kertoi.

– Jos mä laittaisin että oon niin ja niin monta päivää juomatta, niin kaikki kävis vaan kirjoittamaan, että niin ja niin moni ei tykkää, BB-Tanja totesi.

– Mä oon niin hullu, että mä pystyn. Aikaisemmin olin 4,5 vuotta karkkilakossa. Kun mä jotain päätän, niin mulla on niin hyvä itsekuri, että mä voin tehdä sen. Esimerkiksi mä oon päättänyt olla juomatta alkoholia täällä BB-talossa. Jos tulee ihanan hedelmänraikasta punaviiniä, niin sit mä otan, Sebastian lisäsi.