Britney Spearsin mekko paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Britney Spears on ollut vuodesta 2008 saakka holhouksessa silloisen hermoromahduksensa takia. Rankimpina aikoinaan poptähti sekoili ja paljasteli itseään lähes päivittäin. Nyt Britney on jälleen vilauttanut.

Lontoosta maailmankiertueensa Euroopan osion äskettäin käynnistänyt poptähti saapui juhliinsa vihreässä lyhyessä mekossa, joka paljasti sisältönsä tähden noustessa autosta kuvaajien edessä. Mekon alta paljastuivat vaaleanpunaiset alushousut.

Spearsin ympärillä vellovat parhaillaan kihlaushuhuja, sillä tähti on kuvattu sormus vasemmassa nimettömässään. Spears on aiemmin paljastanut avioliiton ja perheen perustamisen olevan harkinta-asteella nykyisen poikaystävänsä Jason Trawickin kanssa. Pari on seurustellut kaksi vuotta.