Charlie Sheen saamassa 100 000 000 dollaria – tähtitieteellinen vaatimus läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miehen puolikkaat -hittisarjasta näyttävät lähtöpassit itselleen hankkineen Charlie Sheenin tähti on laskun sijaan ollut suorastaan vapaassa pudotuksessa. Taannoin entinen tähtinäyttelijä buuattiin pois lavalta eräissä festivaaleissa valtavan haistattelumyrskyn saattelemana.

Sheen sai potkut hittisarjasta huumesekoilujensa jälkeen. Sittemmin hän haastoi Warner Bros. -yhtiön oikeuteen ja vaati peräti 100 miljoonan dollarin korvauksia. Vaatimusta pidettiin naurettavana, mutta nyt yllätyskäänne osoittaa mahdollisesti muuta. TMZ nimittäin kertoo, että televisioyhtiö voi joutua maksamaan Sheenille tämän vaatiman tähtitieteellisen summan. Näyttelijän kerrotaan saavan heti 25 miljoonaa dollaria ja loput 75 miljoonaa dollaria lähivuosien aikana.

Sheenin Miehen puolikkaat -roolihahmon korvaajaksi valittiin suosikkinäyttelijä Ashton Kutcher. Valinta on ainakin tilastojen mukaan osoittautunut oikeaksi, sillä sarjan uusimman tuotantokauden ensimmäinen jakso teki heti katsojaennätyksen. Yhdeksännen tuotantokauden ensimmäistä jaksoa katsoi 27,7 miljoonaa katsojaa, mikä oli lähes puolet enemmän kuin edellisen kauden avausjaksolla.

46-vuotias Charlie Sheen esiintyi äskettäin Emmy-palkintogaalan lavalla. Hän nimittäin esitteli komedianäyttelijöiden kategorian ja piti samalla puheen. Hän muun muuassa toivotti Miehen puolikkaat -sarjalle kaikkea hyvää jatkossa. Sheen kertoi puheessaan tarkoittavansa sanojaan sydämensä pohjasta. Näyttelijä on myös kertonut aikovansa katsoa hittisarjaa myös potkujensakin jälkeen.