Amerikkalainen näyttelijätär uransa kuumimmissa kuvissa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Kate Bosworth nähtiin viime vuonna poseeraamassa rohkeissa kuvissa Tank-lehden sivuilla. Hevoskuiskaaja-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt Bosworth ei ole sittemminkään juuri muotojaan peitellyt.

Nyt verkossa on julkaistu kokonainen kuvagalleriallinen Katen uran näyttävimpiä poseerauksia. Rohkeissa kuvissa hänet nähdään keikistelemässä useissa eri bikineissä ja alusvaatteissa.

Taannoin näyttelijäkaunotar Kate Bosworth erosi True Blood -vampyyrimiehestään Alexander Skarsgardista kahden vuoden seurustelun jälkeen. Näyttelijöiden ystävät kertoivat heidän eronneen sulassa sovussa. Sittemmin 34-vuotias Skarsgard on nähty useasti julkkisbileissä kauniiden naisten ympäröimänä.

Los Angelesissa syntynyt 28-vuotias Catherine “Kate” Ann Bosworth teki läpimurtonsa vuonna 1998 ensi-iltansa saaneessa Hevoskuiskaaja-elokuvassa. Sittemmin hänet on nähty muiden muassa Superman Returns ja 21 -elokuvissa. Calvin Kleinin mallina toimiva tähti seurusteli aiemmin näyttelijä Orlando Bloomin kanssa.