Remontti-Reiska palaa televisioon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monille suomalaisille tuttu televisiotähti Remontti-Reiska on jatkossa Remonttimestari. Jorma Piisinen isännöi jatkossa uudistunutta remontoinnin erikoisohjelmaa. Remonttimestari tarjoaa vinkkejä siihen, kuinka kodin pinnat laitetaan kuntoon.

Erityisen tarkastelun alla ohjelmasarjassa on energiatehokkuus niin uusissa kuin vanhoissakin kiinteistöissä. Remonttimestari vierailee myös julkkiskohteissa ja heittäytyy vastalahjaksi saatuihin tehtäviin Piisisen pelottomalla asenteella.

Jokaisen jakson lopussa opetellaan remontoinnin vastapainoksi partiotaitoja. Vieraina nähdään muiden muassa Mari Perankoski, Aino-Kaisa Saarinen, Marita Taavitsainen, Ilari Johansson, Kari Salmelainen, Lotta Lehtikari, Minttu Mustakallio ja Sipe Santapukki.