Yökerho raivostuttaa – myy lähes ilmaista alkoholia

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisissa ravintoloissa käytiin vielä muutama vuosi sitten rajua kilpailua asiakkaista, kun aseena käytettiin oluttuopin hintaa. Edullisimmillaan tuopillisen sai alle eurolla. Sittemmin kilpailu on rauhoittunut, mutta nyt Britanniassa on syntynyt kohu samasta syystä.

Cheshiressä sijaitseva The Showbar on päättänyt haalia opiskelijoita tarjoamalla arki-iltaisin pintillisen olutta 20 pencellä, eli alle 30 sentillä. Lisäksi drinkit maksavat 10 penceä, eli noin 15 senttiä. Alkoholi on siis käytännössä lähes ilmaista.

Erikoistarjous on saanut kansalaiset barrikadeille, sillä tarjousta kuvaillaan vastuuttomaksi ja sen väitetään kannustavan alkoholin ylettömään käyttöön. The Sun -lehden mukaan tanssilattialla umpihumalassa olevia asiakkaita on jopa sammunut kesken juhlinnan. Baarin edustaja kertoi lehdelle, että asiakkaat saavat vain yhden juoman kerrallaan. Baarin sisäänpääsy maksaa viisi puntaa.