Alastomat ihmiset rynnivät San Franciscon kaduille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka konservatiivisessa Salt Lake Cityssä kolmetuhatta prostestoijaa juoksi alusvaatteisillaan ahdasmielisyyttä vastaan. Nyt toisaalla Yhdysvalloissa on nähty vieläkin rajumpi tempaus, jossa miehet ja naiset osoittivat San Franciscossa mieltään täysin alastomana.

Lauantaina järjestetyn mielenosoituksen teemana oli ”Alastomuus ei ole rikos”. Vapaamielinen kaupunki on kuin Salt Lake Cityn vastakohta, koska kaupungilla on tavallista vapaampi suhtautuminen myös alastomuuteen. Viime aikoina viranomaiset ovat kuitenkin ilmoittaneet haluavansa hillitä alastomuutta julkisilla paikoilla, mutta suunnitelmat ovat saaneet nakuilijat barrikareille.

Ehdotuksen vastustajien mielestä ihmisvartaloa tulee kunnioittaa sellaisena kuin se on – myös silloin kun vartalo on alaston. Mielenilmaus järjestettiin Folsom Street Fair -tapahtuman yhteydessä. Silminnäkijät tukivat mielenosoittajia, mutta naapurissa järjestetyn lastentapahtuman osallistujat eivät olleet kovin mielissään.