Alexandra Stan tyrmistyi Suomen discojen aukioloajoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heinäkuussa Suomessa konsertoinut Alexandra Stan tuli tunnetuksi viimeistään kuluneena kesänä, kun hänen valtava kesähittinsä Mr. Saxobeat dominoi listoja Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Stara tapasi tänään Helsingissä vierailevan vaalean kaunottaren.

Haastattelussa Alexandra Stan ihmetteli erityisesti suomalaisten discojen ja yökerhojen aikaista sulkemista, sillä hän on tottunut juhlimaan aamuun saakka.

– Tämä on toinen kertani Suomessa. Kävin kesäkuussa keikalla Helsingissä. Se oli hienoa. Kauniilla klubilla oli kauniita bileihmisiä, Alexandra Stan ihmetteli Staralle.

– Kävin tietenkin tutustumassa myös Helsingin yöelämään, mutta sain kuulla, että Suomessa saadaan juhlia baareissa vain neljään saakka aamulla. Se oli outoa, koska kun olen Espanjassa tai muualla niin minun keikkani alkavat vasta aamuneljältä. Suomessa pääsin nukkumaan hyvin aikaisin.

Romanialaisen Maan Studion tuottajapari Marcel Prodan ja Andrew Nemirschin kanssa yhteistyön vuonna 2009 aloittanut Stan nousi samana vuonna julkaistulla Lollipop-singlellään Euroopan klubi-ja singlelistoille. Saxobeats-albumia on työstetty saman tiimin kanssa ja albumilla kuullaankin Mr. Saxobeatin ja albumin uusimman singlelohkaisun Get Back (ASAP):n kaltaisia dancekappaleita.