BB-Amanda Harkimo katuu perhepaljastustaan: ”En olisi halunnut sanoa sitä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan kilpailijana myös BB-Amanda, eli Amanda Harkimo, joka on tähän saakka salannut perhetaustansa muilta asukkailta. Eilen hän kuitenkin lipsautti vahingossa totuuden. Illalla tumma neitokainen kertoi katuvansa lipsahdustaan.

– Siinä kisassa mä kerroin todella noloja juttuja, mutta pahimman paljastuksen mä kerroin sen jälkeen. Se tuli multa ihan vahingossa suusta. Se on asia, jota mä en halua koskaan sanoa. Se oli todellakin sammakko, jota mä en olisi ikinä halunnut sanoa täällä talossa. Se tuli ihan vahingossa, Amanda totesi.

– No miksi sä sit sanoit sen? BB-Suvi ihmetteli.

– Ama selitti yhtä jutttua ja se tuli ihan yhtäkkiä siellä jutun lomassa. Se oli ihan että voi v**tu. Se oli v**un paha, Ben komppasi.

Tämän jälkeen kumpikaan ei halunnut enää toistaa paljastusta niille, jotka eivät sitä olleet kuulleet. Amanda kertoi muiden ymmärtävän asian sitten kun he ovat taas ulkomaailmassa.