Lindsay Lohan pokasi perheellisen miehen – aiheutti kohtauksen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Jatkuvissa ongelmissaan ryvettyvä Lindsay Lohan poistettiin äskettäin julkkisjuhlista. Kohukaunotar oli nimittäin kuokkinut muotisuunnittelija Marc Jacobsin järjestämiin jatkobileisiin New Yorkissa. Vartijat kuitenkin saivat tietää kutsumattomasta vieraasta ja heittivät tämän ulos juhlista.

Nyt 25-vuotias Lindsay on aiheuttanut välikohtauksen poikaystävänsä Vikram Chatwalin omistamassa Dream-hotellissa. Kohukaunotar nimittäin kuokki poikaystävänsä järjestämiin illalliskutsuihin, koska halusi tavata tämän entisen vaimon Priya Sachdevin.

– Lindsay sai tietää, että Priya oli kutsuttu Vikramin juhliin. Hän kuokki sisään ja käyttäytyi todella törkeästi Priyaa kohtaan. Muiden täytyi rauhoitella tilannetta, joka oli riistäytymässä käsistä, lähde kertoi New York Post -lehdelle.

Hotellinomistaja Vikram Chatwalin perheen on kerrottu vastustaneen parin orastavaa suhdetta. Lindsayn edustaja Steve Honig on kuitenkin tyrmännyt romanssihuhut ja väitti parin olevan vain hyviä ystäviä.

25-vuotias Lindsay Dee Lohan haastoi äskettäin räppäri Pitbullin oikeuteen häneen kohdistuneen halventavan ja vihjailevan lyriikan vuoksi. Kohukaunotar otti nimittäin nokkiinsa räppärin käyttäessä Lindsay Lohanin nimeä Give Me Everything -hittikappaleessa. Pitbull laulaa kappaleessaan “hustlers move aside, so i’m tiptoeing to keep flowing, i got it locked up like Lindsay Lohan”. Räppärin lyriikoiden rivien välistä voidaan ymmärtää sen viittaavan Lindsayn taannoisiin vankilareissuihin.