Lost In Music -festivaalin ohjelma julkistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syksyn kaupunkifestivaali Lost in Music tarjoaa neljän illan ajan 19. – 22. lokakuuta tuttuja nimiä ja uusia tulokkaita lukuisissa Tampereen konserttipaikoissa. Lähes sadan esiintyjän tarjonta on viime päivinä kasvanut entisestään.

Aiemmin julkistettujen artistien lisäksi tapahtumassa esiintyvät Huoratron, hiphop-artisti Daco Junior, eri genrejä sekoittava The Irrationals ja laulaja-lauluntekijät Antti Lainas, Sansa sekä Antero Lindgren. Uutena tapahtumapaikkana toimii myös Ravintola 931 Kehräsaaressa, jossa klubi-iltoja isännöi perjantaina ja lauantaina Fonal Records.

Warner Music Liven perjantainen ilta Klubilla esittelee yhtiön ohjelmamyynnissä olevia artisteja kuten Pasan, Palavan, Ronyan, Arttu Wiskarin ja Redraman. Lisäksi Pakkahuoneen puolella heiltä esiintyy kolmannen albuminsa pian julkaiseva Chisu.

Tampereella järjestettävä kaupunkifestivaali Lost In Music ottaa tänä vuonna perinteisten karttojen ja käsiohjelmien lisäksi käyttöön uudenlaisen, älypuhelimella käytettävän festarioppaan. Opas sisältää tapahtumapaikat kartalla, tapahtumapaikoissa esiintyvien artistien tiedot sekä aikataulut. Opas toimii kosketusnäytöllisillä puhelimilla sekä internet-tableteilla käyttöliittymästä riippumatta.